Beste indiske Oslo
Masala Politics har nylig åpnet bak Stortinget i Oslo sentrum, og tilbyr byens beste kombinasjon: Deilig indisk mat og spicy debatt!
Het indisk mat og enda hetere indisk debatt
I India er det så vanlig å krydre retorikken at det finnes et eget uttrykk for det: «Masala til media!». Vi ser ingen grunn til å legge lokk på den politiske samtalen, og inviterer derfor til debatt over rykende varm curry i våre nye lokaler like bak Stortinget i Oslo.
Denne indiske restauranten er ikke som alle andre. Lokalet vårt er inspirert av de historiske irani-kafeene, som det krydde av i Mumbai på starten av 1900-tallet. Her gikk diskusjonene høylytt mellom bordene, mens duften av masala og chai lå tykk i luften.
Dette var også steder hvor folk fra alle samfunnslag var velkomne. Gjestene kunne tidvis være rivende uenige om samfunn og politikk, men én ting var de enige om: Dette måtte være byens beste Butter Chicken.
Ikke gå glipp av våre andre indiske restauranter:
Byens beste indiske meny
Resultatet av årevis med eksperimentering og utvikling av nye retter, er det som må være byens beste indiske meny. Du får den både i den indiske restauranten vår, og som take away. Ta en titt og la deg friste av disse helt spesielle Chef’s menyene:
Rahul Gandhi Special
Rahul Gandhi er en indisk politiker som visstnok elsker kjøtt. Vi har satt sammen denne menyen til ære for han:
Forretter
PAPADUM M/CHUTNEY
CHICKEN TIKKA
Saftige biter av kylling marinert med indisk krydder grillet i tandoor.
MALAI MIRCH JHINGA
Grillede, marinerte tigerreker med grønn chili og aromatiske krydder.
Hovedretter
BEEF ROAST NIHARI
«Saktekokt» biffkjøtt er en delikatesse fra Mogulriket.
MALABAR DUCK CURRY
Andecurry fra Kerala med løk, kokosmelk og tamarind. Anbefales med naan og ris.
Dessert
GULAB JAMUN MED RABRI
Vår vri på to av Indias mest ikoniske søtsaker satt sammen i én forfriskende opplevelse.
Mahatma Gandhi Vegetar
Denne menyen er til ære for frihetskjemperen og verdens mest berømte vegetarianer, Mahatma Gandhi:
Forretter
PAPADUM M/CHUTNEY
IDLY GOOGLY
Klassisk barsnack. Friterte, sprø «idlis» vendt i sørindiske kryddere med løk og karriblader.
PANEER TIKKA
En klassisk indisk forrett marinert i yoghurt med indiske kryddere. Kullgrillet i tandoor.
Hovedretter
KHUBANI KE KOFTE
Kofter (boller) fylt med tørket aprikos i fyldig saus med løk. Dyppes i søt&spicy saus. Favoritt blant vegetarianere!
MAA KI DAL
Dal Makhani kommer fra Punjabregionen i India. Linsegryte kokt over natten med en fyldig, smøraktig konsistens.
Dessert
GULAB JAMUN MED RABRI
Vår vri på to av Indias mest ikoniske søtsaker satt sammen i én forfriskende opplevelse.