Beste restaurant Oslo

Blant Oslos beste restauranter finner du nykommeren Masala Politics. Vi er den seneste i rekken av restauranter fra familien Singh – den indiske familien som brakte god mat hele veien fra India til Oslo.

Anmelderne stemte på oss – hva med deg? Kom til Masala Politics for debatt.

Spennende restauranter i Oslo

Masala Politics byr på et særdeles underholdende restaurantbesøk. Her får du servert det reneste politiske vanvidd til rykende fersk debatt - krydret med en god dose retorikk.

Reserver et bord i dag og se selv. Restauranten vår må rett og slett oppleves, og her er alle velkomne – både de som stemmer rødt og de som stemmer blått. Alle våre valgkandidater jobber for «Masala til folket!», og det vil du oppdage så snart du kommer inn døra og får på deg valghatten.

På menyen – god mat fra hele India

Familien Singh har drevet indisk restaurant i Oslo i 40 år. Familien har en umettelig apetitt på å ta en tradisjonell, indisk oppskrift, og gjøre noe helt spektakulært ut av den. Dette har gitt oss rykte som en av de beste restauranter i Oslo.

Hos Masala Politics får du indisk mat servert på en ny og spennende måte. Vi fortsetter vår kulinariske reise gjennom indisk matkultur, og inviterer deg med på turen.


Ikke gå glipp av våre andre indiske restauranter:

New Delhi på Tjuvholmen

Listen to Baljit på Solli plass


Chef’s Choice – to spennende menyer

Vi har komponert to Chef’s Choice-menyer med et utvalg av kokkens beste forretter, hovedretter og dessert. Rettene serveres med ris og valgfri naan, og begge menyer egner seg godt for både store og små selskaper.

Rahul Gandhi Special

Rahul Gandhi er en indisk politiker som visstnok elsker kjøtt. Vi har satt sammen denne menyen til ære for han:

Forretter

PAPADUM M/CHUTNEY

CHICKEN TIKKA

Saftige biter av kylling marinert med indisk krydder grillet i tandoor.

MALAI MIRCH JHINGA

Grillede, marinerte tigerreker med grønn chili og aromatiske krydder.

Hovedretter

BEEF ROAST NIHARI

«Saktekokt» biffkjøtt er en delikatesse fra Mogulriket.

MALABAR DUCK CURRY

Andecurry fra Kerala med løk, kokosmelk og tamarind. Anbefales med naan og ris.

Dessert

GULAB JAMUN MED RABRI

Vår vri på to av Indias mest ikoniske søtsaker satt sammen i én forfriskende opplevelse.



Mahatma Gandhi Vegetar

Denne menyen er til ære for frihetskjemperen og verdens mest berømte vegetarianer, Mahatma Gandhi:

Forretter

PAPADUM M/CHUTNEY

IDLY GOOGLY

Klassisk barsnack. Friterte, sprø «idlis» vendt i sørindiske kryddere med løk og karriblader.

PANEER TIKKA

En klassisk indisk forrett marinert i yoghurt med indiske kryddere. Kullgrillet i tandoor.

Hovedretter

KHUBANI KE KOFTE

Kofter (boller) fylt med tørket aprikos i fyldig saus med løk. Dyppes i søt&spicy saus. Favoritt blant vegetarianere!

MAA KI DAL

Dal Makhani kommer fra Punjabregionen i India. Linsegryte kokt over natten med en fyldig, smøraktig konsistens.

Dessert

GULAB JAMUN MED RABRI

Vår vri på to av Indias mest ikoniske søtsaker satt sammen i én forfriskende opplevelse.


Høy toleranse og lave skuldre hos en av Oslos beste restauranter

Ikke alle nordmenn klarer vår spicy masala, men det er kun ved å sette smaksløkene på prøve at du øker toleransen for sterk mat – den må nemlig trenes opp. Derfor bør du komme til oss igjen og igjen, helt til du er klar for vår heteste styrkegrad. Den er tullete sterk!

Bruk stemmeseddelen til å velge styrkegrad på maten:

  • Norsk politikk – mild

  • Amerikansk politikk – medium

  • Russisk politikk – medium plus

  • Indisk politikk – hot

  • Masala politics – tullete sterk

Tar du utfordringen? Ingen fare, vi har plenty med yoghurt og ris som tar brodden av det sterkeste stinget.


Byens aller beste restaurant?

Det er selvsagt ikke helt «politisk korrekt» av oss å erklære vår egen restaurant for den beste indiske restauranten i Oslo, men vi har gode grunner til å gjøre det. Bak restauranten står nemlig familien Singh, som kanskje mer enn noen andre har satt standarden for indiske restauranter i Oslo.

Familien Singh kom til Norge fra India tidlig på 1980-tallet. Pappa Gurdial Singh arbeidet ved Norges første indiske restaurant, og var siden med på å starte en rekke populære indiske spisesteder. Familien har blant annet stått bak Holy Cow og Bombay Brasserie, og driver i dag de moderne restaurantene New Delhi på Tjuvholmen og Listen to Baljit på Solli plass.

Når vi sier at vi er en av byens aller beste restauranter, er det rett og slett fordi vi vet hva vi snakker om.

Tror du oss ikke? Velkommen til debatt!

Vi serverer nydelig indisk mat

Byens beste sted for politisk debatt

Du finner restauranten vår rett bak Stortinget i Oslo, og plasseringen er ikke tilfeldig. Vi ønsker å hylle mangfold og politiske diskusjoner, og sier velkommen til debatt hos oss – uansett om du heter Støre eller Singh.

Her er det lov å være rivende uenig om politikk, men vi lover at dere blir enige om at vår mat er den beste i Oslo!

Er du klar for et hett og mett politisk program? Besøk oss i Karl Johans gate 13 allerede i dag. Vi holder til like bak Stortinget i Oslo, og står klare til å krydre retorikken med den beste maten du finner i Oslo.

Familien Singhs restauranter i Oslo

Masala Politics er en indisk restaurant i Oslo startet av Baljit Singh. Sammen med familien har han lang erfaring fra restaurantbransjen, og står bak flere nyåpninger av indiske restauranter i Oslo. Alle sammen har blitt godt mottatt av både matkritikere og gjester.

Etter mer enn 30 år i bransjen har Singh blitt anerkjent navn i restaurantbransjen i Oslo. Ikke bare for å servere mat av høy kvalitet, men for å lansere spennende og moderne restaurantkonsepter som sørger for at hvert restaurantbesøk er unikt.

Velkommen til Masala Politics for heftig politisk debatt og deilig indisk mat.